Carnati cu ciuperci si cascaval, la cuptor

de Patricia Iordache in Mancaruri cu carne, 18 Mai 2013 | 12709 vizualizari

COMENTARII (37)

elena001 1

18.05.2013, 13:51

bravo!arata foarte bine

marianascarlat 1

18.05.2013, 13:52

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 14:07

COSTEO 1

18.05.2013, 14:13

Bunaciune ! ce bun este si gustos!

MotanLaOale 1

18.05.2013, 14:16

adry88 1

18.05.2013, 14:17

ce bun!

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 14:26

Costeo, Motanel...

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 14:27

Adriana...

Bunica 1

18.05.2013, 14:29

Cam bun ce ai facut acolo!

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 14:35

Buni, sa stii ca e tare gustos!

Bya Ralu 1

18.05.2013, 14:42

bun bun

simona72 1

18.05.2013, 14:49

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 15:02

Fetelor...

Angelina_Elena 1

18.05.2013, 15:03

O bunatate!

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 15:07

babi5 1

18.05.2013, 15:08

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 15:10

Ina 1

18.05.2013, 15:54

laura_n 1

18.05.2013, 16:01

gustos si satios

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 16:07

Ina, Laura...

Alinutza80 1

18.05.2013, 16:27

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 16:35

Lau 1

18.05.2013, 17:10

alilianaa 1

18.05.2013, 17:45

minunati ....

Patricia Iordache 1

18.05.2013, 17:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnati de casa