Pilaf cu cartofi la cuptor

de Rahela Velicu in Porc, 26 Dec 2016 | 3396 vizualizari

 

Pilaf ca pe vremea bunicii, cu cartofi si carne de porc facut la cuptor. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/pilaf-cu-cartofi-la-cuptor/

 

INGREDIENTE

  •     500 g carne de porc
        1 cana de orez
        4-5 cartofi
        2 cepe
        marar
        sare
        piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu cartofi la cuptor:

Portionam carnea si o punem in tava. Cartofii curatati de coaja ii taiem rondele si ii punem langa carne in tava. Adaugam si ceapa taiata marunt si orezul.


Condimentam cu sare si piper, adaugam apa si dam la cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute. Din cand in cand mai mestecam in orez si mai adaugam apa. Cand este gata, adaugam mararul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Puteti adauga si pasta de tomate daca vreti.

2

Alte legume sunt binevenite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rahela Velicu 1

27.12.2016, 11:25

stiti cat este de gustos?

Rocsi 1

28.12.2016, 10:54

Pilaf cu cartofi chiar nu am mancat niciodata, dar nu cred ca are ce sa fie rau

Rahela Velicu 1

28.12.2016, 11:12

este foarte gustos, incercati sa faceti

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snitele de porc