Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 7791 vizualizari

 

O reteta delciioasa care am pregatit-o de Craciun,e luata de la Dana Cristea,e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1-2 pahare de apa
  • 50 ml vin
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 4 linguri de mustar
  • 4 linguri de ketchup
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor:

Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.

Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.

Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.

Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se amesteca putin si se toarna peste carne.

Se pun si feliile de usturoi si se da la cuptor pentru o ora.

Cand carnea e aproape gata se stropeste cu vin,se mai da la cuptor 5-10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si piure de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

roxana_simona 1

13.01.2014, 22:17

delicios

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:39

grozava pulpa

Raluca57 1

13.11.2014, 07:45

A ieșit grozava!!! Intr-adevar carnea s-a frăgezit f bine, iar gustul este deosebit. Foarte buna rețetă!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa impanata la cuptor