Carnati

de ianculubita in Mezel de casa, 29 Noi 2011 | 6961 vizualizari

 

Multe din aceste retete de porc,dupa cum v-am spus,le am de la tatal meu;pentru acesti carnati am o amintire:de fiecare data cand facea carnati,avea doua categorii,cu ardei si fara ardei;intr-un an,nu stiu ce s-a intamplat(cred ca a uitat regula),si la masa,aproape mi s-a facut rau de la ardei(eram copil);vreau sa va spun ca de atunci a inceput sa-mi placa toate mancarurile condimentate;
sa nu va mirati de cantitati,pentru ca eu am "casa grea"ha,ha
trebuie sa dau la fete,la sora mea iar "grosul"ramane la mine

 

INGREDIENTE

  • 5kg de pulpa de porc
  • 3kg de carne de vita
  • 4kg de poala de porc(grasa)
  • 1kg de usturoi
  • 1kg de ardei rosu,pus la uscat de mine
  • sare
  • cimbru
  • vin ab
  • intestine de porc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati:

Carnea spalata, lasata sa se scurga, se da la masina de tocat impreuna cu usturoiul si ardeii curatati de seminte; Totul se amesteca foarte bine cu sare, cimbru si vin alb; Se face cate o chifteluta, se prajeste si in acest fel se vede daca mai trebuie ceva; daca totul este in regula se umplu intestinele, dupa care se dau afara sa se zvante.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

30.11.2011, 14:52

mirela0911 1

30.11.2011, 20:35

prea bine sta carnatul acolo

calvet 1

28.03.2013, 16:17

Intestine subtiri de oaie calibrul 18-20 sau 20-22mm pentru carnati proaspeti, intestine de porc calibrul 28-30 sau 30+ pentru carnati de casa, intestine de vita calibrul 32-36 pentru lebar, chisca, caltabos, ambalate in pungi sau caserole la diferite dimensiuni sau in legaturi de 91,5 metri,bumbare,mate crete, vezici uscate porc si altele. Pentru o oferta completa va rugam a ne face o cerere de oferta pe acest mail sau la nr. de telefon : 0744540014 .,0761720669 . Persoana de contact : Iulian [email protected]

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Carnati "zemosi"