Carnaciori in aluat

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2012 | 3921 vizualizari

 

Astazi va propun o reteta rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 300 g carnaciori de bere
  • 1 ou
  • susan
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Aluatul se lasa sa se dezghete la temperatura camerei.

Incingem bine cuptorul.

Se pudreaza planul de lucru cu putina faina si se intinde foaia de aluat. Se taie patratele, cu un cutit bine ascutit. In mijlocul fiecarui patratel pozitionam cate un carnacior si invelim (ca la cornulete).

Asezam "cornuletele" in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu ou batut.
Presaram putin susan sau mac si dam la cuptor, la foc mare 10 minute. Reducem apoi focul si lasam pana se rumenesc frumos deasupra.

Se pot servi calde sau reci, langa un pahar de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat