Drob de pui

de ionix in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2009 | 11492 vizualizari

 

am mai multe metode de a face acest drob de pui... uneori pun si ciuperci iar de cele mai multe ori dau pe masina totul... azi mi-a fost lene sa fac foaie in loc de prapure si l-am lasat asa :D alta data :D

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ficat de pui
  • 500 g pipote si inimi de pui
  • 10 fire de ceapa verde
  • 2 catei usturoi (n-am gasit usturoi verde)
  • O legatura marar
  • O legatura patrunjel
  • 8 oua
  • Sare, piper
  • 4-5 linguri cu ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Se pun pipotele si inimile la fiert cu un praf de sare. Cand au fiert se dau la racit.

Ficateii se fierb separate si la fel se dau la racit.

Intre timp se toaca ceapa si se piseaza usturoiul. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pune ceapa si usturoiul la calit cu un praf de sare.

Pipotele si ficateii se taie marunt sau se dau pe masina. Mararul si patrunjelul se taie marunt.

Intr-un vas mare se amesteca pipotele, cu ficateii, cu ceapa calita, cu mararul tocat, cu patrunjelul tocat si se adauga si cele 8 oua batute. Se amesteca bine , se sareaza si pipereaza dupa gust. Se pregatesc doua tavi de chec in care se presara faina sau pui hartie de copt, mie mi se terminase hartia de copt. Se lasa circa 3 ore la cupto la foc mic.

 Se mananca rece.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ionix 1

17.11.2009, 12:23

da fetelor, este foarte foarte bun...

ionix 1

17.11.2009, 12:24

asa-i Teo... mai ales primavara e ft bun dar mie-mi place asa mult incat il fac cu ce gasesc.... merge foarte bine si cu praz

ionix 1

17.11.2009, 12:26

oh Rivka, cu ala de miel clar nu se compara de aia il pap doar de Paste drobul de miel este mai suculent nu e asa uscat ca cel de pui.... dar in lipsa de cel de miel merge si asta ... n-am facut cu ceapa cruda pana acum o sa-ncerc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tort, cu oua si lactate