Carnaciori in aluat

de Lorra in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 5140 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. faina
  • 250 ml. lapte (caldut)
  • 1 ou + 1 ou pentru uns
  • 25 gr. drojdie
  • sare dupa gust (1 lingurita)
  • 1/2 lingurita zahar
  • 100 ml. ulei pentru framantat
  • 8 bucati carnati semiafumati
  • ketchup
  • seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in aluat:

Se pune faina intr-un castron iar in mijloc se face o gropita in care se adauga drojdia frecata cu sarea si zaharul. 

Se adauga oul batut si laptele caldut si se framanta bine cu uleiul.

Se lasa la dospit, la loc calduros, pana isi dubleaza volumul.

Pe masa de lucru presarata cu faina, se intinde o foaie de aluat subtire si se taie in dreptunghiuri potrivite cat sa rulam fiecare bucata de carnacior. Se unge cu putin ketchup, se aseaza carnaciorul si se ruleaza.

Se aseaza pe tava tapetata cu hartie de copt, se cresteaza fiecare bucata cu ajutorul cutitului, se unge cu un ou batut si se presara seminte de susan.      

Se da la cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru circa 20 min. pana devin rumeni. 

Se pot servi si cu mustar alaturi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Sim0na 1

23.01.2013, 20:13

tare faini sunt

mamaieelena 1

23.01.2013, 20:23

deliciosi

Lorra 1

23.01.2013, 21:53

toate sunteti invitate fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat