Caras prajit cu mamaliga si usturoi

de MotanLaOale in Crap / Caras, 18 Aug 2016 | 4900 vizualizari

COMENTARII (24)

Gherca Daniela 1

18.08.2016, 13:11

Constelatialeu 1

18.08.2016, 13:45

Motanel e pe val, vrea locul fruntas....

Geanina87 1

18.08.2016, 14:14

Mi-e si foame, mi-e si pofta!

Kiki_mica 1

18.08.2016, 14:19

Pofta si foame, clar!
Vin la masa, mai cu seama ca exista si ciorba de crap.
Acum, pentru a iesi mai crocant - la caras ma refer, eu pun in parti egale faina si malai (pentru tavaleala), iar pentru "nimicirea" oaselor in Y si a celor dinspre coada, eu crestez pestele cu taieturi la max. 5 mm intre ele, pe toata lungimea, nu insa si in zona coastelor (doar deasupra lor).

MotanLaOale 1

18.08.2016, 14:26

Multumesc

MotanLaOale 1

18.08.2016, 14:27

Kiki nu imi place sa ciopartesc pestele din 5 in 5 mm. Stiu unde sunt oasele si le scot. Fac si in malai, dar are alt gust, nu la amestec

Kiki_mica 1

18.08.2016, 14:51

Minune de Motan, nu vorbim aici de ciopartit pestele, nici vorba, doar de crestari succesive, relativ superficiale, care au rolul de a nimici oasele, fara a afecta calitatea gustului. Si eu stiu unde sunt oasele, m-am nascut intr-o familie devoratoare de peste, in plus, fratele meu este campion multiplu la pescuit de crap. Pestele nu ne lipseste din casa, mancam de 2-3 ori pe saptamana.
Acest lucru nu ma impiedica deloc la a ravni la o portie (tripla, daca se poate) din preparatul tau.

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 14:55

anca_rm 1

18.08.2016, 15:04

ce gustos

MotanLaOale 1

18.08.2016, 15:26

Multumesc

Bunica 1

18.08.2016, 16:22

Bunătate de pește!

Valclaudia 1

18.08.2016, 18:18

o portie,te rog!

mena29 1

18.08.2016, 18:24

Ai fost harnic nu gluma!

MotanLaOale 1

18.08.2016, 18:44

Multumesc

Bya Ralu 1

18.08.2016, 19:02

bun

simona72 1

18.08.2016, 19:47

Particip! )

RuxyRux 1

18.08.2016, 20:12

Vai de mineeeee! Vreau! Zau ca vreau!

MotanLaOale 1

18.08.2016, 20:33

Multumesc

Catalina L 1

18.08.2016, 20:52

bun tare

miki_a 1

18.08.2016, 23:44

Vaiiiii....nici nu ma mai uit.... !

Ksenya 1

19.08.2016, 08:07

cel mai bun peste pentru prajit

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:38

carasul e cel mai tare
Si preferatul meu

marysedici 1

21.08.2016, 09:40

Atat as adauga ca in faina eu pun putina boia, asa se rumeneste mai frumos.
Si desigur fac musdei de ustoroi: ustoroi tocat, sarat, frecat cu 1- 2 linguri ulei; + 1-2linguri mari de smantana, omogenizat. Adauga apa dupa consistenta dorita. Adauga zeama de lamaie dupa preferinta.

MotanLaOale 1

21.08.2016, 10:32

Poti sa faci ....cum vrei tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de icre de crap