Capul lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 3949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de untura
  • zeama 1/2 lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • 3 zahar vanilat
  • 100 g zahar fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capul lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul, zaharul vanilat, adaugam, coaja si zeama de lamaie, untul si untura si framantam o coca care nu se lipeste de maini(daca este nevoie se mai adauga untura) Invelim coca si dam la rece 30 minute.

Impartim coca in 2 parti. Intindem o foaie ovala si o asezam in tava. Cealalta bucata o impartim in 2,intindem o foaie ovala care o vom taia cu foarfeca(nu de tot) care va fi barba. Din coca ramasa vom face caciula si mustata

Am uns cu sos de la gogosari caciula

Daca ti-a placut reteta noastra "Capul lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu afine