Capul lui Mos Craciun

de Lau in Dulciuri, 7 Dec 2012 | 5052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 100 g unt
  • 2-3 linguri de untura
  • zeama 1/2 lamaie
  • coaja de lamaie
  • 1/2 praf de copt
  • 3 zahar vanilat
  • 100 g zahar fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capul lui Mos Craciun:

Amestecam faina cu praful de copt si zaharul, zaharul vanilat, adaugam, coaja si zeama de lamaie, untul si untura si framantam o coca care nu se lipeste de maini(daca este nevoie se mai adauga untura) Invelim coca si dam la rece 30 minute.

Impartim coca in 2 parti. Intindem o foaie ovala si o asezam in tava. Cealalta bucata o impartim in 2,intindem o foaie ovala care o vom taia cu foarfeca(nu de tot) care va fi barba. Din coca ramasa vom face caciula si mustata

Am uns cu sos de la gogosari caciula

Daca ti-a placut reteta noastra "Capul lui Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Koulourakia tou Pasxa (biscoturi ptr Paste)