Pentru ca tot se apropie toamna, am vrut sa creez o astfel de atmosfera cu aceste nuci delicioase.
Nuci:
Intr-un castron se pune untul dat pe razatoarea mare, faina, zaharul pudra, sarea, esenta de vanilie si oul si se framanta pana cand se omogenizeaza.
Se unge forma de nuci cu ulei si se incalzeste la flacara aragazului. Se formeaza bilute din aluat si se pun in fiecare compartiment, apoi se se coc pe ambele parti. Se continua asa pana cand se termina aluatul.
Crema:
Biscuitii si nucile se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc.
Ciocolata se pune rupta in bucatele intr-un craticior, apoi acesta se pune intr-o cratita cu apa si se pun la foc pana cand se topeste ciocolata.
Intr-un castron se pun biscuitii cu nucile, zaharul, cacaua, ciocolata topita si laptele fierbinte. Se amesteca bine, iar la final se adauga esenta de rom, amestecand din nou. Se lasa sa se racoreasca, apoi se umplu cate doua forme de nuci si se lipesc intre ele.