Capellini cu galbiori in sos alb

de Valclaudia in Spaghete, 4 Aug 2018 | 3289 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cutie capellini de la Barilla
  • cca 500 gr. galbiori proaspeti
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare si piper macinat dupa gust
  • 1 cutie smantana pentru gatit
  • 50 ml lapte rece
  • 1 lingurite amidon din porumb
  • patrunjel verde proaspat tocat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capellini cu galbiori in sos alb:

Punem pastele la fiert in multa apa clocotita cu sare si le fierbem 3 minute. Le trecem apoi printr-un jet scurt de apa rece si le lasam la scurs.

Galbiorii ii curatam si ii spalam in mai multe ape, apoi ii taiem bucatele si ii punem in tigaie peste 2 linguri ulei de floarea soarelui impreuna cu usturoiul taiat bucatele.

Adaugam putina sare si piper, ciupercile vor elibera continutul de apa pe care il contin, lasam la foc pana scade toata aceasta apa si incep galbiorii sa se rumeneasca.

Turnam peste ciuperci smantana lichida, lasam pana incepe sa clocoteasca, adaugam apoi amidonul diluat in 50 ml lapte rece si amestecam sa nu se formeaze cocoloase si lasam pana se leaga sosul.

Poresaram patrunjel verde proaspat tocat si servim aceste minunate ciupercute cu paste capellini.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Capellini cu galbiori in sos alb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

miki_a 1

06.08.2018, 10:35

O combinație perfect de gustoasă!

Rocsi 1

06.08.2018, 10:49

Simplu, bun si gustos!

dantes 1

06.08.2018, 13:00

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete milaneze