Branza se amesteca bine cu zaharul vanilat , coaja de lamaie , ouale si merisoarele. Iaurtul se amesteca cu cele 2 linguri de zahar.
Cannelloni le-am facut in tava de silicon . Nu am uns-o am pus doar un strat subtire de iaurt . Cannelloni (nefierte) le-am umplut cu compozitie de branza, le-am pus peste stratul de iaurt si apoi le-am acoperit cu un strat generos de iaurt.
Pt. lasagne : am uns tava cu unt , am pus un strat de iaurt apoi foi de lasagna (tot nefierte) pe toata suprafata tavii, apoi 1/2 din compozitia de branza ramasa dupa ce am umplut cannelloni, apoi foi de lasagna, restul de branza si am acoperit cu un nou strat de lasagna. Am pus iaurt strat generos, sa acopere bine peste tot.
Se dau la cuptor, la foc mic, pana cand sunt facute cannelloni/lasagnele.
Eu am facut pt. desert.
1
Se pot pune stafide in branza , dar mie imi place mai mult compozitia cu merisoare.