Cannelloni cu legume - de post

de Julie in Mancaruri de post, 16 Mar 2012 | 7699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 tuburi cannelloni,
  • 100 g ciuperci,
  • 100 g broccoli,
  • 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb, ardei gras),
  • 100 g cascaval de post,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1 lingura pesmet.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu legume - de post:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

19.03.2012, 13:42

O bunatate!

mihaelar63 1

07.06.2012, 09:25

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
MANCARE DE OVAZ-SIMPLA SAU CU CARNITA