Cannelloni cu legume - de post

de Julie in Mancaruri de post, 16 Mar 2012 | 7072 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 tuburi cannelloni,
  • 100 g ciuperci,
  • 100 g broccoli,
  • 200 g legume congelate (morcov, mazare, porumb, ardei gras),
  • 100 g cascaval de post,
  • sare,
  • piper,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1 lingura pesmet.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu legume - de post:

Cannelloni
Se pune un vas cu 1 l de apa si un praf de sare la fiert. Cand da in clocot se adauga cannelloni si se fierb 2-3 minute. Se scot cu grija, sa nu se rupa, se trec prin apa rece, apoi se aseaza pe un platou.
Umplutura:
Se incinge uleiul si se adauga legumele congelate si ciupercile taiate feliute. Se lasa la calit pana cand se inmoaie. Se adauga broccoli desfacut in buchetele mici si oparit inainte 1-2 minute in apa cu sare. Se sareaza si pipereaza dupa gust.
Asamblarea:
Se umple fiecare tub de cannelloni cu amestecul de legume si se aseaza in tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet. Deasupra se rade cascavalul. Se da tava la cuptor, pentru 5-10 minute, sa se gratineze. Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu legume - de post" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din legume Karina