Biscuiti cu cocos(de post)

de xana in Mancaruri de post, 7 Aug 2013 | 7926 vizualizari

 

Aveam o reteta de fursecuri cu cocos nu stiu de pe unde si am zis sa o incerc...dezastru. Dar din greseli invata omul si uite asa a iesit reteta asta, cu ce mi-a mai ramas din cocosul de la prima :) Multumita de rezultat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de faina
  • 200 gr margarina
  • 5 linguri cocos
  • 5 linguri migdale macinate
  • 5 linguri zahar
  • 4 linguri amidon
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cocos(de post):

Se amesteca bine cu mana toate ingredientele(margarina trebuie sa fie rece) pana se obtine un aluat consistent. Am facut bilute si le-am apasat putin sa le dau forma de biscuitei, i-am asezat pe hartie de copt si i-am dat la cuptorul preincalzit cam 20 de minute la 180ºC. Cine doreste, poate sa puna putin cocos deasupra inainte de a-i da la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cocos(de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

xana 1

14.08.2013, 10:32

Mihaela

Bunica 1

20.11.2013, 19:27

Cred ca sunt foarte bune ,din ingrediente!

asagala 1

28.01.2015, 17:06

le-am preparat si eu ,am primit numai complimente,foarte bune si foarte simplu de preparat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu miere si scortisoara (de post)