Calamar prajit

de Bunica in Fructe de mare, 19 Noi 2012 | 15477 vizualizari

 

Imi place,place!

 

INGREDIENTE

  • 0,500kg calamar congelat
  • ulei de masline pentru prajit
  • sare
  • faina
  • 1/2 lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamar prajit:

Am cumparat o punga de calamar congelat de 500g.

Calamarul congelat l-am pus in strecuratoare la decongelat.

Dupa decongelare l-am spalat si lasat la scurs.

Pe un platou am presarat faina si sare.Pe acest platou am pus bucatile de calamar si deasupra am sarat si presarat faina.

Intr-o tigaie am pus ulei de masline la incins si am asezat bucatile de calamar. Le-am lasat la prajit 2-3 minut pe fiecare parte.Le-am scos pe farfurie si deasupra am pus zeama de la o jumatate de lamaie.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Calamar prajit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Sylvia 1

20.11.2012, 21:04

bestial arata !

Bunica 1

20.11.2012, 22:10

Sylvia

mihaelar63 1

22.11.2012, 22:24

Ador inelele de calamar prajite . Si apoi un paharel de vin , chiar si bere

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Calamar prajit