Pasta din ficat de pui si verdeata

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 3565 vizualizari

 

INGREDIENTE

Lista ingredientelor:

  • 200, 250 de grame de ficat de pui fiert,
  • sare, piper,
  • 1 lingura cu patrunjel verde, tocat marunt,
  • 2-3 lingurite cu unt bio sau margarina fara grasimi trans si 1 fir de usturoi verde( de la care se foloseste doar partea alba).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din ficat de pui si verdeata:

Mod de preparare

Ficatul de pui se fierbe. Dupa ce s-a racit putin, se paseaza cu o furculita si se scot pielitele si veenele separatoare. Se paseaza cu unt bio. Trebuie sa capate o textura cremoase, sa fie usor de intins pe paine. Se adauga verdeata(usturoiul tocat marunt si patrunjelul), sarea si piperul. Se mai paseaza, dupa ce a capat consistenta dorita, se baga la frigider, unde va sta cateva ore bune.

Pofta buna si un Paste fericit!

Cu drag,

Stama Madalina.

http://sanatate-acasa.net/2012/04/14/pasta-din-ficat-de-pui-si-verdeata/

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din ficat de pui si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (8)

oana_pisicutza16 1

14.04.2012, 19:07

foarte bun

alinutzika 1

14.04.2012, 22:38

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 22:10

Delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu branza si carnati