Sunt niste aperitive rapide,gustoase si de efect.
Trecem ciupercile printr-un jet de apa, le scurgem, le tocam marunt la robot sau de mana.
Intre timp tocam ceapa si o calim in cubul de unt peste care adaugam ciupercile, sare si piper. Cand se mai racesc adaugam 1 ou si amestecam.bine.
Luam o foaie de foietaj si o taiem pe lung in doua. Impartim compozitia de ciuperci in patru cantitati egale pe care le asezam pe mijlocul fiecarei bucati de foietaj. Nu intindem ciupercile pe toata foaia ci doar pe mijlocul foii, pe lung de la un capat la celalalt. Formam un cilindru cu compozitie la mijloc iar imbinarea foietajului o lipim cu ou batut. Taiem cilindrul in bucati de cinci centimetri lungime, pe care le ungem cu galbenus batut si le presaram cu seminte de susan sau mac.
Se coc pe hartie de copt la foc iute in cuptorul preincalzit.
Super buuuuune !