Va prezint azi o reteta de burgeri absolut deliciosi. Va provoc sa-i incercati! ;))
Se fierb fulgii de ovaz intr-o cana de apa pana fulgii absorb tot lichidul si se aduna ca un aluat. Se lasa deoparte la racit.
Se incinge o cratita in care se pun cele 2 linguri cu ulei, se adauga ceapa tocata marunt, pasta de gogosari si cele 2 linguri cu apa. Se pune capacul si se inabusa bine pana ceapa devine translucida si apa s-a evaporat. Se lasa la racit.
Dupa ce s-a racit ceapa si fulgii de ovaz, se amesteca si se adauga si restul ingredientelor.
Se modeleaza burgeri si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coc burgerii la cuptor 20 de minute pe fiecare parte.
Intre timp facem un sos din cei 3 catei de usturoi, 1 lingura ulei, 1 lingura apa , 1 lingurita de boia si putina sare.
Dupa ce burgerii s-au copt ii scoatem pe un platou, ii stropim cu sosul de usturoi si ii lasam acoperiti 10-20 de minute.
II servim cu mare pofta!