Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 25 Mar 2016 | 3471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame mix ciuperci proaspete
  • 40 grame muguri de pin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 lingurita cu varf de pesto
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • 6 chifle
  • 3 linguri maioneza din iaurt
  • 1/4 lingurita ulei de trufe
  • Parmezan
  • frunze de salata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin:

Se taie ciupercile, ceapa si usturoiul felii si se soteaza in putin ulei pana se inmoaie, cateva minute, la foc mare, impreuna cu cimbru, marar, sare si piper.

Se prajesc mugurii de pin intr-o tigaie fara ulei, cateva minute, pana elibereaza aromele. 

Se scot ciupercile pe un tocator si se maruntesc cat mai fin. Se lasa sa se raceasca cateva minute. 

Se bate oul ca pentru omleta si se adauga peste ciuperci, impreuna cu pesto, 2/3 din cantitatea de muguri de pin si 20 grame parmezan ras.  Se amesteca pentru omogenizare. 

Se imparte compozitia in 6 si se modeleza in chiftele care se gatesc in cuptorul preincalzit la 180 de grade, 20-25 de minute.

Intre timp, se amesteca maioneza cu uleiul de trufe.

Se servesc burgerii in chifle, cu maioneza cu trufe, frunze de salata, fasii de parmezan si muguri de pin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Burger vegetarian cu maioneza cu trufe si muguri de pin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de coacaze negre si capsuni