Englezii sunt faimosi pentru fast food, nu? Asa ca ma integrez si eu si invat sa fac acasa :))
Desi timpul de gatire e mai lung, asamblarea e foarte rapida. Incepem prin a pregati carnea pe care o punem intr-o tava cu o lingurita de vegeta de gaina, piper, jumatate de pahar de vin, jumatate de pahar de apa si cei 4 catei de usturoi, tava o invelim cu staniol si o bagam la cuptor la 150 de grade pentru o ora jumatate aproximativ.
Dupa ce a trecut timpul, dam folia jos si dam la 180 de grade si mai lasam 5/10 minute cat sa se rumeneasca putin carnea si sa mai scada apa. Intre timp taiem chiflele si le punem putin pe grill ca sa se prajeasca si pregatim toate legumele, eu am avut feliute de ardei iute murat, ceapa rosie taiata solzisori, am taiat feliute niste castrveti murati si un ardei verde gras fasii.
Scoatem carnea la cuptor si incepem ¨asemblarea¨: luam jumatate de chifla si punem peste ea un strat de carne de curcan, doua feliute de ardei iute murat, ceapa taiata solzisori, castravetii murati, ardeii si a doua parte din chifa (cantitatile depind si de gusturi). Eu l-am servit cu cartofi facuti la cuptor. Pofta buna!