Bulz cu oua ochiuri

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2012 | 7040 vizualizari

 

O mancare atat de buna, incat te lingi pe degete :Px

 

INGREDIENTE

  • 1 l apa
  • 300 - 400 gr malai
  • sare
  • 400 gr branza (de putina, cas, telemea)
  • o cana lapte
  • doua cuburi unt gras
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz cu oua ochiuri:

Se pune la fiert apa cu sare. Cand incepe sa foiarba, se pune malaiul in ploaie (ce lapsus aveam :))) ) si se lasa putin la fiert, apoi incepem sa amestecam bine.

Dupa ce s-a omogenizat, adaugam laptele si amestecam. Lasam sa fiarba bine.

Intre timp, framantam branza cu unt si cu sare (daca e cazul). Dupa ce a fiert mamaliga, punem intr-un vas termorezistent, un strat de mamaliga, facem o gaura in mijloc si adaugam branza. Punem un alt strat de mamaliga si incropim o baza pe care spargem doua oua.

Punem un praf sare si dam la cuptor pana se fac ouale.

TIPS-URI

1

Puteti praji separat ouale si sa le puneti la sfarsit pe bulz.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulz