Budinca rapida

de Corinuta in Paste, 8 Aug 2010 | 3720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g macaroane scurte
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 300 g mazare congelata
  • 1 conserva de porumb
  • 1 legatura mare de verdeturi mixte
  • 250 ml smantana
  • 3 oua
  • 200 g cascaval
  • sare si piper macinat
  • unt ptr ungerea tavii
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca rapida:

Se da in clocot intr-o oala mare 4 litri de apa cu 4 linguri de sare. Intre timp se curata ardeii, se spala si se taie cubulete. Se preincalzeste cuptorul la 250 de grade.

Se pun macaroanele in apa clocotita si se fierb al dente. Cu 5 minute inainte de terminarea fierberii se adauga ardeii si mazarea congelata si se continua fierberea. Se strecoara si se clatesc cu apa rece.

Se unge o tava cu unt. Se scurge porumbul si se adauga peste paste impreuna cu verdeturile tocate, apoi se pune totul in tava.

Se amesteca bine ouale cu smantana, se condimenteaza cu sare si piper, se toarna peste macaroane. Se razuie cascavalul si se presara deasupra.

Se baga tava in cuptorul fierbinte si se coace aprox. 10 minute, pana se rumeneste un pic cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca rapida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lasagna cu carne de vita macinata si legume