Coltunasi cu branza

de ionela2682 in Paste, 11 Mar 2010 | 10776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt aluat
  • faina
  • 1 ou
  • sare
  • pt umplutura
  • branza
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu branza:

Se face un aluat din sare ou si faina dupa care se intinde o foaie destul de subtire care se taie in diferite forma (dupa cum dorim), punem in mijloc umplutura (din branza si ou) inchidem capetele si se fierb in apa cu sare si putin ulei.

Se servesc calde cu smantana si zahar pudra deasupra!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de lasagna cu carne de porc