Budinca "Paula"

de margot12 in Dulciuri, 14 Sep 2012 | 5014 vizualizari

 

Fetita mea cere tot timpul Paula daca vede reclama sau merge cu mine la cumparaturi si vede in raft, numai ca daca ii iau mananca o lingurita si gata pentru ca nu-i place. In schimb ii place budinca facuta (cea la plic) si astazi am facut-o "Paula" cu pete :).

 

INGREDIENTE

  • Budinca de vanilie sau frisca 1 plic
  • Lapte 500 ml
  • Zahar 2-3 linguri
  • Cacao 2 linguri
  • Zahar vanilat 1 plic
  • Smantana 1 lingura
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca "Paula":

Preparam budinca urmand instructiunile de pe plic numai ca adaugam si o lingura de smantana si un plic de zahar vanilat cand dizolvam praful de budinca. O lasam putin sa se racoreasca dar amestecam tot timpul ca sa nu faca pojghita deasupra si o impartim in 2 parti.

O parte o amestecam cu cacaua si omogenizam bine pana se incorporeaza si cealalta parte ramane alba. Pregatim 2 pahare de coniac (le clatim cu apa rece) si punem budinca alba in ele. Ne inarmam cu o seringa cu care facem petele  (cum putem mai bine) si punem la rece.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

Eu am pus mai putin de 500 ml lapte ca sa iasa putin mai tare budinca (cam 450 ml). Sa pot sa fac petele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca "Paula"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi