Budinca de zucchini

de rodicamaria in Paste, 9 Feb 2013 | 3986 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste scurte
  • 1 ceapa mica
  • 2 buc zucchini (cam 500 g)
  • 125 g sunca presata
  • 80 g cascaval
  • 3 oua
  • 120 g faina
  • 50 ml ulei
  • 80 ml lapte
  • 2 linguri ardei kapia de la borcan
  • 1/2 lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de zucchini:

Zucchini se curata de coaja ,se dau pe razatoarea mare si se lasa deoparte.

Pastele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Ouale se bat cu furculita si se amesteca cu laptele.

Sunca presata se taie cubulete.

Cascavalul se da pe razatoarea mare.

Zucchini rasi se storc in mana si se amesteca cu restul ingredientelor.

Se potriveste gustul de sare si piper.

Se unge cu ulei o tava antiaderenta ,se toarna amestecul si se da la cuptorul incins pana se rumeneste frumos deasupra.

Se taie dupa ce s-a racorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de zucchini" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Paste la tavă