Dinozauri cu musli si sos de rosii

de Mama_Lizica in Paste, 10 Apr 2010 | 7345 vizualizari

 

Paste cu un sos dulce-acrisor, pentru amatorii de gusturi exotice.

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste in forma de dinozauri
  • 1 ceasca musli (cereale integrale cu stafide si fructe uscate)
  • 2 cesti bulion
  • 1 lingurita ulei
  • sare, piper, busuioc, patrunjel
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozauri cu musli si sos de rosii:

Pui dinozaurii in apa clocotita si lasi sa fiarba cam 10 minute, pana se inmoaie. Intre timp, pui bulionul pe foc intr-o tigaie cu 1 lingurita de ulei si cand incepe sa sfaraie, adaugi musli.

Amesteci bine si lasi pe foc pana se evapora apa de la bulion si ramane ca o pasta mai moale, adaugi sare, piper si alte condimente, dupa gust. Dinozaurii fierti ii treci prin jet de apa rece (ca sa nu se lipeasca), iar deasupra lor pui sosul si presari, daca vrei, verdeata. Stafidele si fructele uscate dau un gust usor dulceag, iar bulionul - gustul acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozauri cu musli si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu bacon si piept de pui