De la Dia preluata. Foarte buna. Mi-a adus aminte de copilarie.
Painea se taie cubulete si se pun intr-un castron.
Se bat ouale cu sare, piper, laptele, smantana si 50g cascaval ras.
Se toarna ouale peste bucatile de paine, se amesteca si se lasa 3-4 ore la frigider sa absoarba tot lichidul.
Ceapa curatata si taiata rondele si baconul taiat fasii se calesc in ulei 5-6 minute si se lasa la racit.
Se amesteca intr-un castron painea inmuiata, cascavalul ras, ceapa si baconul si verdeata.
Se unge un vas termorezistent cu unt, se pune in el compozitia si se niveleaza.
Se presara cu verdeata tocata, cascaval si se pun cateva rosii chery.
Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 35-40 minute.
Cand este rumenita frumos este gata.
Este buna calda, dar si rece.
Pofta Buna!