Nu am cuvinte pentru a ii descrie gustul ,, asa ca va las sa o incercati :)
Orezul il punem la fiert in cele 2 cani de apa impreuna cu un praf de sare. Cand orezul si-a dublat volumul, adaugam laptele si zaharul (eu am folosit o cana cu zahar si mi s-a parut suficient de dulce) si lasam sa fiarba la foc mic pana cand orezul este incorporat in lapte. Oprim focul, adaugam esentele de vanilie si zaharul vanilat, si, dupa ce s-a racit putin, legam intreaga compozitie cu cele doua oua si o turnam intr-un vas de ena. Ornam cu visine si o punem la cuptor pentru aproximativ 50-60 de minute.
Este delicioasa atat calda cat si rece.
Se serveste cu sirop sau dulceata de visine. Sa aveti pofta!
1
pot fi folosite orice alte fructe doriti, insa gustul visinelor nu va fi egalat de niciun alt fruct
2
pentru ca budinca sa fie cremoasa trebuie sa folositi un tip de orez care sa fiarba suficient de bine (sa se "lege")