O reteta foarte delicioasa, iar carnea se topeste in gura.Merita incercata reteta.
Curatam ceapa , o spalam, o taiem in doua jumatate de ceapa maruntim si o calim pe jumatate intr-o tigaie cu ulei de masline.
Adaugam carnea peste ceapa si o lasam sa se caleasca bine, dupa care stingem cu un pahar de vin si adaugam rosiile tocate marunt, sarea si piperam dupa gust, lasand pentru 50 minute la foc mic.
Curatam morcovul si il dam prin razatoarea mica si il punem intr-o oala cu ulei, adaugam telina taiata marunt si restul de ceapa si le calim si ciupercile scurse de ulei.
Adaugam orezul si il lasam pentru 1-2 minute dupa care adaugam supa calda .
Cand orezul este facut pe jumatate adaugam un pahar de vin , sare si piper dupa gust.
Cu 2 minute inainte sa oprim orezul adaugam untul si parmezanul amestecand rapid si continu.
1
Ungem o forma cu unt o umplem cu orez si il presam un pic cu lingura, lasam cateva minunte il rasturnam intr-o farfurie si garnisim cu tocanita de carne.