Legume umplute

de -tony- in Vita, 26 Aug 2012 | 3103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei
  • 6 ciuperci mari
  • 4 rosii mari ptr umplut si 2 pentru compozitie
  • 1/2 vinata
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ceapa
  • 1 morcov
  • 6-8 boabe fistic crud
  • 6-8 boabe migdale crude
  • 3 catei usturoi
  • sare
  • salvie
  • cimbru
  • 1/2 kg carne tocata
  • 1 jumatate pahar ulei
  • 1 cub knorr
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Legume umplute:

Se spala si se curata ardeii. Ciupercile se spala, se curata si se elimina piciorul. Se scobesc de partea neagra din interior. Se curata rosiile si se scobesc si ele in interior, dupa se adauga sare si se lasa la scurs. Vanata, picioarele ciupercilor, dovlecelul, morcovul si ceapa se toaca marunt.

Fisticul si migdalele se toaca. Intr-o tigaie cu putin ulei se pune usturoiul intreg. In acelasi ulei se pun fisticul si migdalele. Cand usturoiul a prins culoare il eliminam. Se adauga sare, cimbru si salvie, apoi adaugam legumele. Se calesc pana prind culoare si se adauga carnea tocata si jumatate din ulei. Intre timp se taie rosiile ramase in bucati si se amesteca cu continutul rosiilor ptr umplut. Se adauga in tigaie dupa ce carnea e facuta. Se adauga sare, piper si cubul de knorr. Se adauga putina apa daca e nevoie.

Se umplu legumele, se aseaza intr-o tava in care am pus cealalta jumatate din cantitatea de ulei si se dau la cuptorul incins in prealabil la 180 grade pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii, ardei si dovlecei umpluti