Budinca de mamaliga cu vinete

de epurasha2bb in Porc, 12 Sep 2010 | 5519 vizualizari

 

din ce mai aveam prin frigider, din ciclul nu aruncati nimic :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 vanata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 rosie coapta decojita
  • mamaliga rece de ieri
  • 1 ou
  • 150 g carne tocata de porc
  • unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50 g branza si cascaval rase
  • putin ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de mamaliga cu vinete:

Se da vanata curatata de coaja pe razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori si grauntii de usturoi taiatai feliute.Se adauga carnea intai si dupa aceea rosia tocata fara coaja, sare si piper.Se unge o tavita cu unt (eu am folosit tavita de silicon inimioara).Se bate un ou si se adauga in aceasta compozitie racita, apoi se adauga putina verdeata tocata fin.

Se aseaza un blat de mamaliga rece de ieri, se paseaza bine cu degetele si apoi deasupra turnam amestecul gros cu vanata .Radem putina branza si cascaval si apoi stropim cu putin ketchup.Dam la cuptor sa se rumeneasca.E foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de mamaliga cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lilik 1

21.09.2010, 00:09

"multi ani traiasca,muli ani traiask...la multi ani"tralalalalaaa Multi inainte si multa fericire..

Bucataras Medi 1

21.09.2010, 07:37

la multi ani,Epu!................sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!................

epurasha2bb 1

21.09.2010, 09:56

multumesc lilik si medi!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura dobrogeana