Budinca de macaroane cu branza

de madi_marin in Paste, 14 Dec 2010 | 9572 vizualizari

 

Un preparat simplu si foarte gustos.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g macaroane
  • 350 g telemea sarata
  • 100 g zahar
  • esenta de vanilie
  • esenta de rom
  • stafide
  • coaja rasa de lamaie
  • 4 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de macaroane cu branza:

Macaroanele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Telemeaua se da pe razatoarea cu ochiuri mici, se amesteca cu zaharul, esentele, stafidele , coaja de lamaie si ouale batute bine. Se toarna compozitia peste macaroanele scurse bine de apa.

Se tapeteaza o forma detasabila cu hartie de copt, se unge cu unt pe fund si pe margini si apoi se toarna compozitia. Se da forma la cuptorla foc mediu pana cand se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de macaroane cu branza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

madi_marin 1

15.12.2010, 20:57

wow.....ce de vizitatori am avut la reteta.... imi pare rau ca nu am raspuns pana acum, dar e o perioada foarte aglomerata la serviciu si de-abia apuc sa intru pe site-ul meu preferat.... multumesc tuturor pentru aprecieri.....

nadina73 1

15.12.2010, 21:35

foarte buna

zaharia_mihaela2005 1

17.12.2010, 22:37

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie