Taitei de casa

de Angelina_Elena in Paste, 11 Sep 2013 | 14698 vizualizari

 

Sunt migalosi, dar mult mai buni decat cei din comert!

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 900 g faina (aproximativ)
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Taitei de casa:

Intr-un vas punem ouale, praful de sare si incepem sa adaugam faina.

Framantam pana obtinem un aluat tare.

Intindem apoi aluatul intr-o foaie subtire, cu ajutorul sucitorului.

Taiem in bucatele potrivite.

Fiecare bucata o trecem de doua ori prin masina de taitei, astfel vom obtine o fasie subtire.

Punem fasiile de aluat la uscat pe un material curat.

Le lasam 25-30 de minute pana sau uscat.

Dupa ce sau uscat le trecem din nou prin masina, de data aceasta prin partea cu dungulite subtiti.

Punem apoi taitei la uscat pe un material curat si ii lasam pana se usca.

Ii depozitam intr-o cutie de carton pe care o inchidem (noi asa procedam).

TIPS-URI

1

Cand aluatul este framantat suficient, apar bule pe suprafata lui.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (62)

CookieMonster 1

12.09.2013, 10:18

ce mult imi palc taieteii acestia! sunt extrem de gustosi si ai tai sunt si mumosi

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 10:49

Cris

Angelina_Elena 1

12.09.2013, 10:49

Multumesc Andreea!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, pentru supa