Budinca de fructe la pahar

de ianculubita in Dulciuri, 18 Apr 2013 | 6397 vizualizari

 

Un desert gustos si sanatos;
La prima vedere,pare complicat dar nu este.

 

INGREDIENTE

  • 100 ml frisca lichida
  • 4 linguri coniac de buna calitate
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri fulgi de ovaz
  • 4-5 linguri zahar brun
  • 1 lingura miere(optional)
  • fructe de padure proaspete sau congelate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de fructe la pahar:

Intr-o tava mica amestecam faina cu fulgii de ovaz, nivelam suprafata, deasupra presaram zaharul brun si dam tava la cuptor la foc mediu si o lasam pana incepe sa se caramelizeze zaharul (atentie, nu trebuie sa fie ars). Scoatem imediat tava si cu o lingura amestecam totul

Frisca batuta, o amestecam cu 4-5 linguri de faina cu ovaz din tava, coniac si miere

In cupe punem cateva fructe, deasupra 2-3 linguri de frisca, iar fructe, iar frisca, ornam cu cateva fructe si fulgi de ovaz, apoi dam la frigider pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de fructe la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă la pahar