Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui

de Kamelia92 in Pui, 31 Iul 2013 | 6209 vizualizari

 

O rețeta rapida pe placul tuturor :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei relativ mari
  • 300-400 grame tocatura (eu am ales tocatura de fileu de pui)
  • 4 oua
  • 5-6 linguri mari de faina
  • un pachetel praf de copt
  • sare
  • piper
  • unt si faina pentru tepetarea tavii
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui:

Dovleceii se dau prin razatoare. Eu am optat sa nu ii decojesc. Se sareaza si se lăsa la rece pe 10-15 minute. In timpul asta tocatura, ouăle, faina, sarea si piperul după gust se amesteca într-un hol mai măricel. După cele 10-15 minute scurgem atent cu mana dovlecelul,pentru a scapa de sucul nedorit si îl adaugam in masa obținută. Tava se tapeteaza cu unt si faina. Se pune in tava compozitia obținută si se pune in cuptorul preincalzit la 200 grade. După 15 minute se coboară temperatura la 180 grade si se tine minim încă 20-30 minute. Cu testul scobitorii se verifica când e gata.

Pofta buuuuna :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu carne tocata de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute