Ciocanele in sos de mustar

de Rahela Velicu in Pui, 6 Apr 2016 | 18094 vizualizari

 

Cele mai fragede si aromate ciocanele. Imi pare rau ca nu am facut mai demult :)  Reteta o gasiti si aici http://noiinbucatarie.ro/ciocanele-in-sos-de-mustar/

 

INGREDIENTE

  • 6 ciocanele
  • 2 linguri de mustar +2 linguri de apa
  • ardei boia
  • piper, sare
  • cimbru
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocanele in sos de mustar:

Se amesteca mustarul cu apa si apoi adaugam ardeiul boia( eu am folosit dulce), piper si sare. Ardei boia am pus cam o jumatate de lingurita.

Am dat ciocanelele prin amestecul de mustar cu condimente si am dat la cuptor pentru 50 de minute.

Dupa primele 20 -25 de minute, am intors ciocanele de pe o parte pe cealalta.

Cand sunt gata, presaram cimbru.

Se pot servi cu diverse garnituri sau cu salate. Ies foarte fragede si aromate.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi si cu piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocanele in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rahela Velicu 1

06.04.2016, 21:34

Pastram pana cand se termina postul sau repetam reteta

mirela0911 1

12.04.2016, 20:40

Cred ca-s delicioase!

Rahela Velicu 1

12.04.2016, 21:18

Sunt, sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu pui, lamaie si cartofi noi cu patrunjel si unt