Budinca de dovlecei

de LC in Mancaruri de legume, 17 Iul 2012 | 7195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 4 oua
  • 250 g branza telema
  • 75 g unt
  • 100 g branza camembert
  • sare, piper
  • ulei ptr uns tava
  • 500 g aluat frantuzesc
  • un galbenus pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei:

Se curata si se spala dovleceii, apoi se taie rondele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se rade telemeaua si se amesteca cu ouale si untul si se lasa la rece. Se intinde aluatul in asa fel incat sa poata acoperi tava. Se aseaza in forma care este unsa cu ulei. Se adauga un strat de dovlecei, unul de compozitie cu branza si tot asa pana se termina.. Pe ultimul strat se intinde branza camembert si se acopera cu foaia de aluat. Se unge cu galbenusul batut si se coace pana se rumeneste. Se serveste atat calda, cat si rece.

TIPS-URI

1

intepam aluatul pe ici-colo

2

presaram cu mac deasupra inainte de a introduce in cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

T I M E A 1

18.07.2012, 15:59

harnica fata

Sim0na 1

18.07.2012, 20:24

Tare bine arata...

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 23:03

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu cremă mascarpone și fructe - Ușor, rapid și delicios

ieri la 07:06

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

pe 05.05 la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

pe 05.05 la 08:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budincă de dovlecei