Cartofi noi la ceaun

de ianculubita in Mancaruri de legume, 15 Mai 2013 | 6356 vizualizari

 

Imi plac foarte mult acesti cartofi mici,noi,facuti la ceaun!!daca nu a-ti facut pana acum,va recomand!!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi noi mici
  • 50ml ulei
  • 1borcanel cu iaurt
  • 1capatana mica de usturoi
  • sare
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la ceaun:

Cartofii curatati cu un buretete aspru,spalati,ii punem la fiert intr-un vas cu apa si sare 15min;dupa ce sunt fierti,ii transferam in ceaunel cu ulei incins si-i lasam sa se rumeneasca;condimentam cu sare,putin piper si-i servim pe farfurie cu mujdei deasupra si mamaliguta.

Pentru mujdei,frecam usturoiul bine pisat cu putin ulei,sare,amestecam cu iaurt si marar taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la ceaun" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu branza sarata si smantana acra