Budinca de cartofi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21343 vizualizari

 

Sau cartofi frantuzesti....

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 2 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 200 g telemea de oi rasa
  • 200 g smantana
  • 1 lingurita pasta de tomate
  • ulei pentru uns tava
  • 1 lingura cu faina pentru tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi:

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja. Cand sunt gata se racesc ,se curata si se taie rondele.

Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun.....un strat de cartofi,se presara branza, se pun feliile de la un ou si smantana si cate putin din amestecul de oua batute si amestecate cu pasta de tomate. Trebuie sa rezulte trei straturi de cartofi si doua de umplutura.

Deasupra se toarna  restul de oua batute bine si amestecate cu pasta de tomate , pentru ca astfel o sa aiba o crusta frumos colorata si apetisanta. Se coace la foc potrivit.

TIPS-URI

1

Se poate servi budinca cu branza rasa deasupra sau cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

madi_marin 1

22.01.2010, 17:22

ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....

nadina73 1

20.08.2010, 00:25

5f

ralu_ca 1

17.02.2014, 08:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta RoXx