Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21648 vizualizari
Michelle 1
Teo 1
ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!
madi_marin 1
e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....
PapaBun 1
Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt. In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.
ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....
nadina73 1
5f
ralu_ca 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de RODIMUR 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 11:02
la 08:07
ieri la 12:07
ieri la 10:53
pe 21.12 la 20:13
5 comentarii
4 comentarii
8 voturi
7 voturi
Adele
RODIMUR
Lau 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
351 puncte
vasimur 4
317 puncte
oanapl 8
230 puncte
mihaelar63 9
223 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
de Bucataras 6
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Rocsi 9
de mirela0911 8
de Cofetarul Vesel 1
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!