Budinca de cartofi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 19030 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

21.01.2010, 21:27

Teo 1

21.01.2010, 22:13

ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!

madi_marin 1

22.01.2010, 09:02

e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....

PapaBun 1

22.01.2010, 17:10

Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt.
In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.

madi_marin 1

22.01.2010, 17:22

ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....

nadina73 1

20.08.2010, 00:25

5f

ralu_ca 1

17.02.2014, 08:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob in coaste de porc