Budinca de cartofi

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 21 Ian 2010 | 21338 vizualizari

COMENTARII (7)

Michelle 1

21.01.2010, 21:27

Teo 1

21.01.2010, 22:13

ingenioasa reteta,economica si bunaaaaa,rau!

madi_marin 1

22.01.2010, 09:02

e foarte simplu de facut si noi am servit-o chiar si ca mic dejun....

PapaBun 1

22.01.2010, 17:10

Un sfat util: oricine poate evita ungerea tavii cu ulei daca foloseste hartia de copt.
In acest fel se evita un surplus de ulei/grasimi care astfel intra direct in vasele de singe.

madi_marin 1

22.01.2010, 17:22

ai dreptate, hartia de copt e sfanta, dar am ramas fara provizii. sunt de acord ca e mult mai sanatos asa....

nadina73 1

20.08.2010, 00:25

5f

ralu_ca 1

17.02.2014, 08:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri de urgenta