Topim untul intr-un vas la foc mic. Adaugam amidonul si amestecam energic sa nu se formeze cocoloase. Turnam apoi laptele si cafeaua in care am dizolvat nessul si amestecam pana la omogenizare. Punem vasul din nou pe foc si fierbem pana compozitia incepe sa se ingroase, amestecand continuu. Dam deoparte si adaugam ciocolata taiata bucatele. Amestecam pana se topeste ciocolata si lasam sa se racoreasca.
In compozitia calduta incorporam galbenusurile unul cate unul, apoi albusurile batute spuma tare cu un praf de sare si zahar. Albusurile le amestecam usor cu o spatula, cu miscari de jos in sus. Vom obtine o compozitie spumoasa.
Turnam compozitia in vase termorezistente pe care le vom pune intr-o tava mai mare in care am pus apa. Dam la cuptor la foc mediu, pana suprafata budincii devine ferma la atingere si apar crapaturi la suprafata.
Se serveste cu frisca batuta sau inghetata, dar la fel de buna e si simpla.