Cam așa s-ar traduce KasseKuchen;) O prăjitură ce e mai gustoasă a doua zi ;) Pozele sunt cam urâțele, dar nu puteam să ratez postarea ;)
Gălbenușurile se amestecă cu zahărul tos, zahărul vanilinat, coaja de lămâie zaharisită, brânza de vaci, brânza mascarpone și grișul, până ce se omogenizează toate ingredientele. Stafidele se pun la înmuiat, între timp, în puțină afinată amestecată cu esență de rom. Albușurile se bat energic cu un praf de sare și se adaugă la amestecul de brânză, amestecându-se încet până ce se încorporează. Spre final se adaugă stafidele stoarse de zeamă, amestecându-se ușor pâna ce se înglobează în aluat.
Budinca obținută se toarnă într-o formă tapetată cu foaie de copt și se coace, în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la 200 grade. După ce trece testul scobitorii, se scoate din cuptor, se lasă să se răceasă, apoi se pudrează cu zahăr praf.
Poftă bună!