O budincă care s-a potrivit perfect pentru o zi de Duminică când nu am vrut ceva sofisticat ori prea dulce.Adică acel dulce „cuminte” care te îmbie la leneveală,mai ales că nu ia prea mult timp nici pregătirea ei
Am separat albusurile de galbenusuri.
Untul l-am mixat spuma cu 120 g zahar,am adaugat apoi pe rând galbenusurile,mixând dupa fiecare.
Brânza sfarâmata aromata cu vanilia si coaja de lamâie am adaugat-o în crema de unt.
Apoi am pus în compozitie grişul si amidonul amestecat cu praful de copt.
Albuşurile le-am batut spuma tare cu cele 50 de grame de zahar ramase,apoi le-am încorporatcu o paleta în crema de brânza.
Am pus o parte din compozitie într-o tava de yena de 25x 20 cm.
Am presarat deasupra visinele scurse si apoi cealalta parte de compozitie.
Am pus la cuptor pentru 30 de minute.
Dupa ce s-a racit,am facut o glazura din zahar pudra si zeama de lamâie pe care am pus-o deasupra.Gustul acrisor s-a potrivit foarte bine.