Budinca cu penne si telemea de oaie

de Bucataras Medi in Paste, 7 Noi 2012 | 15728 vizualizari

COMENTARII (37)

Bucataras Medi 1

07.11.2012, 21:28

ce nu mai ai Inuco?

Merisor 1

07.11.2012, 21:30

Medi, iar ai facut bunatati?

Bucataras Medi 1

07.11.2012, 22:02

am mai merisoaro ca Gaby a zis ca nu am postat cam demult

Bucataras Medi 1

07.11.2012, 22:02

*ai

ANNA_46 1

08.11.2012, 00:48

Buna papica

Denissa 1

08.11.2012, 07:18

place, place

Sim0na 1

08.11.2012, 18:35

Am trecut si aici sa cersesc o portie

Mitinita 1

08.11.2012, 21:21

eu cum de n-am vazut-o ca tare apetisanta e

andreea_angelo 1

13.11.2012, 16:47

iami iami!!!

Cris2711 1

17.11.2012, 01:29

ador combinatia de paste cu branza,Medi

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 15:23

Bya Ralu 1

12.12.2012, 09:58

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu paste, branza si ton