Budinca cu fidea si sirop de zahar ars

de vero_closca in Prajituri, 28 Mar 2010 | 19528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de fidea
  • 6 oua
  • 1 cescuta lapte
  • 1 smantana mica
  • coaja de lamaie rasa
  • 300g zahar
  • 4 plicuri zahar vanilat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu fidea si sirop de zahar ars:

Fierbi fideaua dupa instructiunile de pe pachet,o clatesti cu putina apa rece si o lasi sa de scurga.
separi ouale,bati albusurile spuma iar galbenusurile le amesteci cu laptele,smantana,zaharul si coaja de lamaie.Amesteci fideaua cu amestecul de galbenusuri,pui si albusurile si amesteci usor de sus in jos.Intr-o tava pui pliculetele de zahar vanilat si le pui la cuptor pana se topesc si se caramelizeaza.intinzi caramelul pe toata tava,torni amestecul in tava si introduci la cuptor pt 30-45 minute,la foc moderat.o tai dupa ce se raceste bine

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu fidea si sirop de zahar ars" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Leo