Budinca cu branza, spanac si rosii cherry

de oanapl in , 30 Iun 2018 | 4070 vizualizari

 

Fetelor mele le plac foarte mult tartele și budincile cu brânză și legume. De această dată am folosit amestec de ierburi si mărar Delikat, pentru un plus de savoare, iar rezultatul a fost pe placul întregii familii. Vă recomand să încercați și voi noile condimente de la Delikat, realizate din ingrediente 100% naturale.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză de vaci
  • 200 g spanac congelat
  • 4 oua
  • 100 g smântână
  • 50 g făină
  • sare
  • 2 linguri amestec de ierburi si mărar Delikat
  • 1/3 ardei gras roșu
  • Câteva roșii cherry
  • 1 lingură pesmet
  • Unt pentru uns vasul yena
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu branza, spanac si rosii cherry:

Mixezi brânza cu gălbenușurile, smântâna și puțină sare, apoi adaugi spanacul decongelat și scurs bine de apă și mixezi (cu un mixer vertical). Adaugi 2 linguri de amestec de ierburi si mărar Delikat și amesteci până se omogenizează compoziția. Adaugi făina și amesteci.

Separat mixezi albușurile spumă cu un praf de sare, apoi le adaugi peste crema de brânză și amesteci ușor. Adaugi ardeiul tăiat felii și omogenizezi.

Ungi vasul yena cu unt, îl tapetezi cu pesmetul și torni compoziția. Ornezi cu roșiile cherry.

Introduci vasul în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute, până când se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu branza, spanac si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă gustoasă cu spanac și telemea - Rețeta simplă și ușoară