Astăzi am pregătit o budincă rapidă și delicioasă cu brânză și legume. Puteți folosi și alte legume care vă plac. Nouă ne-a plăcut foarte mult.
Cureți dovlecelul și îl razi pe răzătoarea cu ochiuri mici, apoi îl scurgi bine de apă.
Mixezi ouăle cu kefirul. Adaugi sare și piper după gust. Adaugi brânza de vaci și amesteci. Adaugi dovlecelul și amesteci până se omogenizează compoziția.
Speli ardeiul gras și îl tai cubulețe. Speli ceapa verde și o tai felii și le amesteci cu brânza.
Speli spanacul în câteva ape, îl storci bine și îl tai fâșii și îl amesteci cu compoziția de brânză.
Ungi vasul termorezistent cu unt și presari pesmetul. Torni compoziția de brânză.
Introduci vasul în cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute, până se rumenește frumos.
Lași să se răcească puțin și tai budinca.