Bruschette cu dovlecel

de Adele in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2015 | 2883 vizualizari

 

O gustare usor de facut,rapida si delicioasa.. asa ca pe seara :P

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 1 catel de usturoi.
  • ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
  • otet(optional)
  • rozmarin.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecel:

Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de dovlecel se lasa la rumenit la foc potrivit,se intorc pe o parte si alta, cand sunt gata se da la o parte usturoiul si se  pun intr-un vas, se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline se amesteca bine. Intr-o alta tigaie (de aluminiu) se pregateste painea, pe o parte si pe alta pana se rumeneste foarte bine. Se iau feliile de paine se aseaza pe farfurie deasupra se pune dovlecelul. Pofta buna!!

TIPS-URI

1

Daca va place puteti adauga si menta .

2

In loc de dovlecel se pot folosi orice tip de leguma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu galusti