Bruschette

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 2927 vizualizari

 

Un aperitiv de vara suuper gustos :D

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • 10 felii de paine prajita
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette:

Rosiile se spala bine si se taie cubulete.

Usturoiul se piseaza sau se toaca marunt si se adauga peste rosii.

Se asezoneaza cu sare si piper.

Se adauga cimbrul si uleiul de masline.

Se amesteca usor pentru a forma o compozitie omogena.

Paine se prajeste.

Se aseaza pe un platou painea prajita, peste compozitia si se decoreaza dupa placul fiecaruia.

POFTA BUNA!!!

TIPS-URI

1

cimbrul se poate inlocui cu busuioc

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele unguresti cu cascaval / Pogacsa