Bruschete

de ana in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 6717 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 200 gr branza marinata
  • 3 rosii
  • busuioc proaspat 
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Pentru serile cand aveti chef de rontait ceva aceste bruschete merg de minune.

Feliile de paine le ungem cu ulei de la branza marinata si le rumenim in cuptor .

Rosiile le taiem cubulete adaugam cuburile de branza marinata ,busuiocul maruntit si asezonam cu sare si un pic de ulei de la branza.

Dupa ce painica este racita asezam rosiile si branza pe ele .Ornam cu busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Laly 1

30.07.2010, 14:04

Ana pap si eu de la tine pana fac eu

Sylvia 1

03.08.2010, 14:29

Excelente si de lamine 5 furculite Eu fac foarte des sunt excelente pentru o cina lejera .

epurasha2bb 1

06.08.2010, 15:13

ce bine arata, as papa si eu una acum imediat!5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bruschete